Alpina Rider


Informatie

SALE I.V.M. UITLOPEND MODEL...OP = OP!!! Maak je eerste meters met de Alpina Rider! Deze loopfiets zorgt ervoor dat je kind evenwicht, balans, het inschatten van afstand, snelheid en -ook heel belangrijk- remmen ontwikkelt. Dit is de perfecte opstap naar een echte fiets. Met brede 12 inch luchtbanden en een stevig frame krijgt je kind de zekerheid die hij nodig heeft om te oefenen met fietsen. Het stuur is lekker breed en voorzien van een bijpassende beschermingspad. De handvatten geven voldoende grip aan kinderhandjes en het zadel is stevig en niet te glad. Zowel het zadel als het stuur zijn bovendien in hoogte verstelbaar zodat de Alpina Rider loopfiets een tijdje mee kan groeien met je kind! Yes, mijn eerste fiets!


Specificaties

Merk:Alpina
Model:Rider
Staat:Nieuw
Maat:12 cm
Gewicht:6 kg
Voorraad:
Vermogen motor:0
Frametype:Meisjes
Kleur:Rose Coral
Wielmaat:12 inch
Modeljaar:2023
Alle specificaties tonen

Kies je frame

Meisjes
Uni

Kies je kleur

Rose Coral

Kies je maat

12cm

Prijs

€ 89,-
€ 59,-
Prijs per maand klik hier.



Fabrikant / importeur:
Alpina
http://www.alpinafietsen.nl

Fietsverzekering:

Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf € 56,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.

ENRA Verzekeringen


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Framemaat Calculator



De berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.




Deel het met uw vrienden!