Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Kuijpers Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Kuijpers Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Kuijpers Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Kuijpers Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Kuijpers Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Kuijpers Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Kuijpers Tweewielers 2023.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:  9.00 tot 18.00 uur
Donderdag:  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Parkeren kunt u bij ons voor de deur en is gratis!


Facebook


Financiering