Cortina Common Family 7 versnellingen met Rollerbrakes en naafdynamo


Informatie

Gratis Bobike kinderzitjes bij Cortina familiefietsen! Profiteer in de periode van 16 februari t/m 31 mei van een speciale actie rondom onze Cortina familiefietsen. Koop een Cortina U4 Transport Family of een Cortina Common Family en ontvang gratis een voor- en achterzitje (zie actievoorwaarden)! Let op: family e-bikes zijn uitgesloten van deze actie. De Cortina Common Family is een trendy familiefiets met een uniek verlaagd frame waardoor je makkelijk op- en af kunt stappen. Mede dankzij de Nexus 7-speed versnellingen is de Common Family de ideale allround familiefiets. De fiets heeft een speciale achterdrager met de mogelijkheid voor verlenging, zodat je zowel een zitje als fietstassen kunt monteren. Daarnaast hebben de dragers het ge´ntegreerde AtranVelo System (AVS). Hiermee kun je heel eenvoudig een mand of krat op je fiets klikken en er ook weer af halen. Daarnaast heeft de Cortina Common Family een extra stevige dubbele standaard, zodat de fiets ook stevig staat als deze zwaar beladen is.


Specificaties

Merk:Cortina
Model:Common Family
Staat:Nieuw
Maat:50 cm
Gewicht:22.6 kg
Versnellingen:7
Voorraad:
Vermogen motor:0
Frametype:Dames
Versnellingen:7
Kleur:Nutmeg Matt
Wielmaat:28 inch
Modeljaar:2024
Alle specificaties tonen

Kies je frame

Dames

Kies je kleur

Nutmeg Matt

Kies je maat

50cm

Prijs

Ç 1.099,-
Prijs per maand klik hier.Fabrikant / importeur:
Cortina Fietsen
http://www.cortinafietsen.nl

Fietsverzekering:

Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf Ç 129,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.

ENRA Verzekeringen


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Framemaat CalculatorDe berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.
Deel het met uw vrienden!