Cortina U4 Family 7 versnellingen met Rollerbrakes en batterijverlichting


Informatie

Bij aankoop van een Cortina Common Family of Cortina U4 Transport Family kun je nu een gratis Bobike voor- en achterzitje aanvragen! Je kunt kan de zitjes claimen via de Cortina website of door de QR-code op de stuurhanger te scannen. Actie loopt tot en met 31 mei 2024! Je sjouwt wat af met die kids en dus verdien je gewoon een hele mooie fiets om het meenemen van boodschappen, luiertassen en je kleintjes net een beetje leuker te maken! Daarom is de U4 Family voorzien van alle belangrijke eigenschappen van een family bike. Comfort = key!Cortina begrijpt dat zowel papa als mama (of opa, oma, de oppas) gebruik maken van de family bike dus daarom is de fiets verkrijgbaar in verschillende unisex kleuren. You're ready to go!


Specificaties

Merk:Cortina
Model:U4 Family
Staat:Nieuw
Maat:50 cm
Gewicht:24.5 kg
Versnellingen:7
Voorraad:
Vermogen motor:0
Frametype:Uni
Versnellingen:7
Kleur:Friar Brown Matt
Wielmaat:28 inch
Modeljaar:2024
Alle specificaties tonen

Kies je frame

Uni

Kies je kleur

Kies je maat

50cm
57cm

Prijs

1.049,-
Prijs per maand klik hier.Fabrikant / importeur:
Cortina Fietsen
http://www.cortinafietsen.nl

Fietsverzekering:

Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf 129,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.

ENRA Verzekeringen


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Framemaat CalculatorDe berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.
Deel het met uw vrienden!