Knaap Bikes RTD 7 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en verende voorvork


Informatie

Stoer & Stijlvol - de Knaap Fatbike RTD, een elektrische fatbike van Nederlandse bodem, heeft met zijn dikke aluminium frame en schokbreker een stoere uitstraling en een comfortabele rijligging. De RTD zelf heeft een gewicht van 37 kg, maar kan een gewicht dragen tot wel 180 kg. Daarnaast wordt deze e-bike aangedreven door een Bafang elektromotor met een vermogen van 250 watt. De E-bike levert jouw het ultieme gevoel van vrijheid op, want deze fatbike heeft een geweldige actieradius van wel 140 kilometer. Hierdoor heb je nooit last van range anxiety (ookwel actieradius-angst genoemd). De RTD is duurzaam omdat hij geen uitstoot levert, vanwege het trapsysteem en de elektrische aandrijving. Zo leg je op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af. De elektrische fatbike van Knaap rijdt tot 25 km/u, hierdoor rijd je zonder helm op het fietspad. Een kenteken en WA-verzekering zijn niet nodig. Zo kan jij, maar ook jouw kinderen zonder problemen op deze stoere fiets rijden. De grote 21 Ah Samsung lithium-ion accu is binnen 5 6 uur weer volledig opgeladen, zodat jij weer 140 kilometer kan rijden zonder problemen. De accu is eenvoudig uitneembaar, waardoor jij de accu overal kan opladen. Het is net zo eenvoudig als het opladen van een telefoon, het heeft namelijk dezelfde stekkeraansluiting als een telefoonoplader. Met geringe inspanning uw eindbestemming behalen? Geen probleem voor de 250 watt Bafang achterwielmotor van de RTD. Deze motor biedt de mogelijkheid te kiezen uit 5 verschillende trapondersteuningsstanden die eenvoudig in te stellen zijn via het LCD-display op het stuur en de besturingsknoppen aan de linkerkant. Dit display toont een overzicht van de totaal gereden kilometers. Tevens is het batterijpercentage en de actieradius van de lithium-ion accu makkelijk af te lezen. De Knaap RTD fatbike is voorzien van Tektro hydraulische schijfremmen voor jouw optimale veiligheid. Ook in het donker ben je voor iedereen goed zichtbaar vanwege de LED-verlichting aan de voor- en achterzijde. VERZEKERING MOGELIJK!!! *Prijs is exclusief 69,95 rijklaarmaakkosten/batterijtoeslag.


Specificaties

Merk:Knaap Bikes
Model:RTD
Staat:Nieuw
Gewicht:37 kg
Versnellingen:7
Voorraad:
Locatie motor:Achterwiel
Merk motor:Bafang
Vermogen motor:250
Merk accu:Samsung
Locatie accu:In frame
Vermogen accu:756 Wh
Capaciteit accu:21 Ah
Display type:C10
Frametype:Uni
Versnellingen:7
Kleur:Black Edition
Wielmaat:20 inch
Modeljaar:2024
Alle specificaties tonen

Kies je frame

Uni

Kies je kleur

Black Edition

Kies je maat

Prijs

2.899,-
Prijs per maand klik hier.Fabrikant / importeur:
Knaap Bikes
https://knaapbikes.com/

Fietsverzekering:

Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf 218,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.

ENRA Verzekeringen


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Framemaat CalculatorDe berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.
Deel het met uw vrienden!