Wheelybug Plush Hond


Informatie

Wheelybug, het leukste cadeau voor je eerste verjaardag! De Australische Wheelybug Hond is een kindvriendelijke loopwagen, met een ergomische vorm, ontworpen voor kinderen als ze net aan lopen toe zijn. Door de 4 zwenkwieltjes is de loopwagen heel draaibaar. Dat geeft kleine kinderen veel bewegingsvrijheid. De aluminium duwbeugel bovenop geeft houvast, waardoor ze stevig kunnen zitten. Met deze vrolijke loopwagen kunnen de kinderen voor- en achteruit lopen, duwen en rondrijden. De body van de houten Wheelybug is gestoffeerd met zacht vinyl en daaromheen een zachte vacht van pluche. De Wheelybug is al een stimulans voor de motoriek. Het is duurzaam en goed voor jarenlang speelplezier, ook voor broertjes of zusjes. De Wheelybug is al geschikt voor 1 jarigen tot 25 kg met een zithoogte van 22 cm. De 4 zwenkwieltjes bewegen in elke richting en laten geen strepen achter op de vloer en zijn eenvoudig te reinigen of vervangen. Keurmerk: CE en EN71.


Specificaties

Merk:Wheelybug
Model:Plush Hond
Staat:Nieuw
Voorraad:
Vermogen motor:0
Frametype:Uni
Modeljaar:2023
Alle specificaties tonen

Kies je frame

Uni

Kies je kleur

Kies je maat

Prijs

€ 84,95
Prijs per maand klik hier.Fabrikant / importeur:
Wheelybug
http://www.wheelybug.com/

Fietsverzekering:

Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf € 56,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.

ENRA Verzekeringen


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Framemaat CalculatorDe berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.
Deel het met uw vrienden!