Cortina Common 7 versnellingen met Rollerbrakes en naafdynamo


Informatie

De Cortina Common is een allesbehalve gewone fiets! Deze trendy fiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere voor- en achterdrager! De dragers hebben namelijk het ge´ntegreerde AtranVelo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand/krat op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Na het afrekenen klik je de mand - voor- of achterop - weer op de fiets. Of stal je je fiets regelmatig onbeheerd, ook dan kun je je mand er tijdelijk even afhalen. De Cortina Common is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waar details zoals de voor- en achterdrager, kettingkast en spatborden in zwart mooi tegen afsteken.


Specificaties

Merk:Cortina
Model:Common
Staat:Nieuw
Maat:56 cm
Gewicht:20.5 kg
Versnellingen:7
Voorraad:
Vermogen motor:0
Frametype:Heren
Versnellingen:7
Kleur:Jet Black Matt
Wielmaat:28 inch
Modeljaar:2023
Alle specificaties tonen

Kies je frame

Heren
Dames

Kies je kleur

Jet Black Matt

Kies je maat

50cm
56cm
57cm
61cm

Prijs

Ç 999,-
Prijs per maand klik hier.Fabrikant / importeur:
Cortina Fietsen
http://www.cortinafietsen.nl

Fietsverzekering:

Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf Ç 123,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.

ENRA Verzekeringen


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Framemaat CalculatorDe berekening is indicatief. Wilt u er zeker van zijn dat de framemaat bij u past kom dan even naar onze winkel om de juiste framemaat te berekenen.
Deel het met uw vrienden!